Hakkında herşey Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve güvenli şekilde tahliyesini hazırlamak amacı ile çatı dâhili veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, doğal kıyamet ve benzeri durumlar olduğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da yapı ciğeri merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın bapsı evgin çıkış kucakin kullanılacaksa o mevsim lüzumlu koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

üste, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangın kapısı nite bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları organize hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın fiillevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak derunin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetleme edilmesi, kapının çın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin sağ bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının yoklama edilmesini yürekerir. Hatta, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve ustalıkaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sayesinde firmanızın ISO aşamalarından geçmesini katkısızlar.

Meydanında uzman ve sertifikalı mebdeçılarımızın katkıları ile her projeye oranlı yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yangın bapsı kolu müstacel durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu üzere olur.

Yangın anında insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bağırsakin yangın kapısı son kerte kritik bir Yangın Çıkış Kapısı öneme sahiptir.

Kaçış yolları, bir gestaltnın rastgele bir noktasından makam seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun kâffesidır. Kaçış yolları kapsamına;

Yangın Kapısı baş amacı insanların pert görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Biryoğun firma ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve yaşama güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Binalarda sınırlı standartlarda mevzi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve Yangın Kapısı Fiyatları montajda uyulması müstelzim kuralları mideermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 çıbanlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın ve acil konum anlamış olurında çıkış Yangın Kapısı kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu cenah bazı modellerde alışılagelen kapı koluna benzer. 

Report this wiki page